A Rögvest Kft. 1990 évi megalakulásakor elsősorban különböző bányászati tevékenységekhez kapcsolódó munkákat végzett. Széleskörű tevékenységi körünknek és szakmai felkészültségünknek köszönhetően vágathajtási, kőzethorgonyzási, kőzetszilárdítási és vízkizárási munkát végeztünk az oroszlányi, tatabányai, mecseki (urán) és a balinkai (bauxit) bányák területén. 2000-ben, a bányászati ipar visszafejlesztése után, cégünk az építőipar, a pince és partfal program irányába kényszerült orientálódni. Az azóta napjainkig eltelt hosszú évek alatt megszerzett tudás és tapasztalat, valamint a minőségi szakembereknek köszönhetően cégünk ma is sikeresen tevékenykedik ezeken a területeken.

Cégünk látja el a felelős műszaki vezetői tevékenységet a Fertőrákosi Kőfejtő állagmegóvási munkáinál.

Jelenleg munkavégzésünk középpontjában a vízkizárási és falazat süllyedési munkák állnak, de ezeken kívül gyártunk még kőzethorgonyok beépítéséhez kétkomponensű ragasztót saját felhasználásra, és Magyarország utolsó üzemben lévő mélyművelésű bányája részére.

Cégünk jövőbeni tervei között a géppark fejlesztése mellett a felhasználásra kerülő anyagok palettájának növelése, és technológiai ismeretek bővítése áll. Ennek érdekében kapcsolatban állunk olyan neves gyártó cégekkel mint a MC Bauchemic Kft., Polinvent Kft. Technovato 2000 Kft., stb.

A Rögvest Kft a jelenlegi gazdasági körülmények ellenére is a tisztességes munkavégzés híve. Őszintén reméljük, hogy hamarosan Ön is csatlakozik elégedett partnereink széles köréhez.